Modelet e automjeteve

Rezervo tani dhe përfito një nga ofertat tona

Rezervoni makinën tuaj!

Zgjidh një makinë
Ju lutem plotësoni të gjitha fushat.

Faleminderit për rezervimin.

Do t'ju kontaktojmë shumë shpejt për të konfirmuar rezervimin tuaj.

Rezervimi Juaj

Ju lutemi, plotësoni të dhënat e rezervimit

Informacion Personal
  Ofrojmë cilësi së bashku me çmimet më të mira në treg

  Një shumëllojshmëri automjetesh në dispozicionin tuaj

  Vendndodhja e makinave

  Ndihuni të lirë të na kontaktoni për çdo pyetje që mund të keni

  Tashmë partner zyrtar me një nga operatorët kryesorë të tureve në Shqipëri: Lex Travel!
  Open chat